Agenda

aug 2015
MA GUISE op SAIL2015
Amsterdam

SAIL 2015 was voor Ma Guise een unieke mogelijkheid om haar veelzijdigheid te  etaleren op een prachtig evenement.   In 5 dagen tijd genoten op zo'n 30 historische schepen, varend voor het Nautisch Evenementen  Bureau,  duizenden gasten  van een door Ron Blaauw in samenwerking met  Ma Guise ontworpen arrangement.

Om een menu op een dergelijk hoog niveau in scheepskombuizen met vaak zeer beperkte faciliteiten te kunnen realiseren, werd een uniek systeem bedacht waarin alles als bij een bouwpakket modulair werd voorbereid.

In totaal werden dagelijks  tienduizenden in Rotterdam voorbereide bouwsteentjes aangeleverd in speciale minicontainers. Aan boord was het voor onze chefs een kwestie van regeneren en opmaken van de gerechten. Eén Chef kon op deze manier in minder dan twee uur tijd een Blaauw buffet of walking dinner voor 70 personen op tafel (of op het dek) krijgen.

De beoordeling en reacties van de zeilende gasten waren unaniem lovend.

Een ingewikkelde culinaire uitdaging werd door minutieuze voorbereiding en vakmanschap van onze Ma Guise Chefs een doorslaand succes!       


juli 2015
Entrepreneur of the Year Award
Cruise Terminal Rotterdam

8 oktober a.s is onze Cruise Terminal Rotterdam het decor voor de gala-uitreiking van de EY Entrepreneur of the Year award 2015. 

Waar kan ondernemend toptalent beter gelauwerd worden dan in het kloppend hart van Rotterdam? Wij zouden het niet weten.juni 2015
CAFE ROTTERDAM opnieuw Eretribune aan de Maas
Cruise Terminal Rotterdam

Het nieuwe terras van Café Rotterdam is geopend. Zonder overdrijving de plek met de mooiste view op de skyline van de Maasstad. Als sluitstuk van een enorm renovatieproject in de Cruise Terminal Rotterdam is deze nieuwe plek het uithangbord van het roemruchte Café Rotterdam; met een volledigde nieuw concept en interieur dé hotspot van 010.


> Offerte aanvragen

> Contact